Hey derude

Vi har lavet denne blog for at få mulighed for at dele vores livssyn og vores synspunkter med dig og alle andre.
Derfor er siden et genialt redskab til at få afløb for sine tanker, holdninger og ideer. Vi benytter os af denne mulighed og håber at du vil gøre det samme.

Søren & Frederik


søndag den 28. august 2011

Tasken er tom


Når man studerer forskellige politiske ideologier/motiver studer man i sidste ende et politisk system der er fuldstændig irrelevant, fordi politikerne tydeligvis ikke forstår sig på økonomi. I særdeleshed socialisterne, og hvis (når?) Helle Thorning bliver statsminister kommer hendes slæng da heller ikke til ane noget som helst om konsekvenserne af deres fuldstændig uhæmmede lyst til bankpakker, vækstpakker, boligpakker, osv osv selvom keynesiansk økonomisk teori er død:





De har selvfølgelig heller ingen grund til at vide det. De fyrer lystigt penge af, på samfundets vegne. Hundrede milliarder af slagsen - ingen mangel på solidaritet her. Mangler der penge hæves skatterne og dummebøderne (eller der findes på nogle nye) på ægte mafiamanér. Det må være afhængighedsskabende.


Morten Messerschmidt:

Det er interessant at holde de nuværende topministres CV op mod Helle Thornings røde alternativ. Ifølge Folketingets håndbog fra 2007 har alle nuværende enten en lang videregående uddannede eller et langt karriereforløb bag sig. Statsminister Lars Løkke Rasmussen såvel som vicestatsminister Barfoed er jurister. Udenrigsministeren er økonom. Erhvervs- og økonomiministeren cand.scient. Kulturministeren er sågar Dr.phil., mens både finans- samt integrationsministrene er cand.jur og videnskabsministeren har en lang karriere i det private erhvervsliv bag sig.

Måske Helles proselytter skulle have brugt 12 minutter mere på enten skolebænken eller ude i den virkelige verden? Ser vi bort fra statsministerkandidaten selv, er der langt mellem snapsene. Henrik Sass Larsen, der vel står til at blive finansminister, pryder sit CV med en bachelorgrad for RUC. Morten Bødskov, der vistnok skal være justitsminister står, registreret som stud.scient.adm. ligeledes fra RUC. Carsten Hansen har i det mindste haft et hæderligt arbejde inden sin tid som folkevalgt – nemlig som VVS-montør. Kun næstformand Nick Hækkerup bryder billedet med en Ph.D, mens Henrik Dam Kristensen er tidligere skoleleder. Landets måske kommende socialminister, Mette Frederiksen har såmænd specialiseret sig i afrikastudier.

RUC:



?

??

HTS har med en indkomst der er højere end 99,5% af befolkningen da heller ingen grund til at give en fuck. Danmarks kommende statsminister er i bedste fald komplet inkompetent og mere sandsynligt fløjtende LIGEGLAD.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar