Hey derude

Vi har lavet denne blog for at få mulighed for at dele vores livssyn og vores synspunkter med dig og alle andre.
Derfor er siden et genialt redskab til at få afløb for sine tanker, holdninger og ideer. Vi benytter os af denne mulighed og håber at du vil gøre det samme.

Søren & Frederik


torsdag den 2. juni 2011

Back on track

Blogspot - kæmpefjolser - har haft nogle problemer med at verificere vores konto, derfor den manglende aktivitet den seneste uges tid. NEDTUR! Det startede ellers så lækkert. Vi havde over 250 hits de første 3 dage, hvis blot halvdelen har læst og taget stilling til det vi skriver er det jo alletiders. Vi håber selvfølgelig at i er klar på fortsat at følge uglen selvom den sejlede lidt i starten - måske fordi den kom til at skrive om Anarchist Cookbook, hvem ved. Måske er der flere end vi lige tror som kigger med. Læs artiklen, den er rigtig god selvom den godt kan være lidt tung.

Ellers lidt musik, som skal deles med dig. Jeg har selv hørt både The Weeknd og Atmosphere rigtig meget på det sidste. Lyt specielt efter budskabet i 'The Morning'.
Til sidst lidt nyt fra Nicki Minaj. Bare fordi det er boss:)


Lyt: Atmosphere - ME Anbefaler helt sikkert også resten af albumet, som hedder 'When life gives you lemons - You paint that shit gold'. På linket her kan du købe pladen på vinyl, hvis du er til den slags,  men du kan også finde den som CD, hvis det foretrækkes.


Lyt: The Weeknd - the Morning "All that money, the money is the motive.."
Og til sidst: Nicki Minaj - Did It On Em - Bare for hyggens skyld. Er helt vild med beatet, det er bomben!

Håber i kan lide numrene. Hyg med det hele.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar